Van bedrijfskundestudent naar circulair inkoop “expert”

Carmen heeft in 2017 het inkoop traineeship van Supply Value afgerond. Carmen: Ik volgde de master ‘Organizational Design and Development’ aan de Radboud Universiteit, en kon niet wachten tot ik mijn scriptieverdediging had gehad en na al die jaren studeren dan EINDELIJK afgestudeerd was. Time to get a job and enter the real world.

Via een recruitmentdiner van de studievereniging maakte ik kennis met Supply Value, een consultancybureau op het gebied van inkoop-, informatie- en supply chain management. Zij boden een traineeprogramma aan waarin ik mij binnen 2 jaar zou kunnen ontwikkelen tot professional. Door de verantwoordelijkheid die je hier vanaf dag één krijgt en de variatie in werkzaamheden leer je snel.

Naast verantwoordelijkheid biedt het traineeship je ook de vrijheid om je te ontwikkelen in een richting waar jouw interesses en kwaliteiten liggen. Zo vond Carmen alles wat met duurzaam ondernemen en circulaire economie te maken heeft erg interessant, en wilde zij daar graag meer van weten. Namens Supply Value heeft Carmen daarom onderzoek gedaan naar de knelpunten en succesfactoren van circulair inkopen. De resultaten van het onderzoek zijn goed opgepikt door het werkveld, er zijn meerdere artikelen verschenen in vakbladen en op websites.

Groetjes,

Carmen van KruisbergenOud-trainee