Snelkookpan tot professional

Na je studie bedrijfskunde staan er ontzettend veel deuren open. Zo veel takken van sport om te beoefenen, zo veel branches om uit te kiezen, zo veel carrières om na te streven.

In de afsluitende fase van mijn masteropleiding Organizational Design & Development kon ik maar moeilijk beslissen wat de ideale functie zou zijn om mijn carrière te beginnen. Waar ik wel zeker van was, was dat ik de ambitie had om op een positie te komen in een organisatie, waar ik invloed had op de strategie van het bedrijf. Om dit te realiseren, ging ik op zoek naar een organisatie die mij een groeipad kon bieden waarin ik in korte tijd zoveel mogelijk kon leren. In Supply Value vond ik de perfecte match: een werkgever die mij uitdaagt nog sneller te groeien dan ik vooraf voor mogelijk had gehouden.
je comfort zone
In het traineeship van Supply Value wordt er gezorgd voor meerdere facetten van professionele ontwikkeling. Je werkt voor interessante klanten, volgt grote uitdagende opleidingen en leert veel van de samenwerking met en coaching door collega’s. Daarnaast blinkt Supply Value uit in nog een ander aspect, dat bij veel andere traineeships ontbreekt: het geven van grote verantwoordelijkheid en vertrouwen aan young professionals. Bij Supply Value geloven we erin dat slimme, gemotiveerde, sociale starters tot veel in staat zijn. Zowel bij klanten als in onze interne werkzaamheden worden de trainees gemotiveerd om uit hun comfortzone te treden en uitdagende werkzaamheden op te pakken. Zo kwam ik binnen een half jaar terecht op een functie waar vier jaar ervaring voor gevraagd werd. Gesteund door het vertrouwen van Supply Value groeide ik in no time in mijn rol. Ik leer nog steeds wekelijks nieuwe vaardigheden bij.

Het traineeship van Supply Value is een snelkookpan voor professionals, en ik ben blij dat ik in het diepe gesprongen ben. Wil je meer horen over mijn ervaringen? Of over het traineeship in het algemeen? Ik hoor graag van je!

Jon van ZwietenTrainee