De veelzijdigheid van het traineeship

Mijn naam is Willem Blom en ik ben sinds september 2015 werkzaam bij Supply Value. Ik ben begonnen bij Supply Value als afstudeer stagiair, en daarna ingestroomd in het traineeship. Voordat ik begon bij Supply Value heb ik Supply Chain Management gestudeerd aan de universiteit van Tilburg. Mijn interesse in dit vakgebied heeft mij uiteindelijk doen besluiten om te kiezen voor een bedrijf wat hierin is gespecialiseerd.

Het mooie aan Supply Value is dat je echt kan laten zien waar je goed in bent en meehelpt met de groei van het bedrijf. Voor mijn werk bij Supply Value ben ik bezig geweest met een aantal interne verbeterprojecten die mij leuk leken en daarnaast ook het functioneel beheer van een aantal ICT-systemen.

Naast de interne werkzaamheden bij Supply Value heb ik als consultant uiteraard ook een aantal opdrachten. Het mooie aan consultant zijn is dat je regelmatig bij verschillende klanten bent en in korte tijd veel leert. Sinds ik in 2016 ben begonnen als trainee heb ik al meerdere opdrachten uitgevoerd. De werkzaamheden zijn zeer verschillend per opdracht. Zo heb ik in mijn eerste opdracht een implementatieproject gedaan voor een elektronisch inkoop systeem bij een overheidsinstelling. In mijn tweede opdracht heb ik een advies geschreven voor een inkoop professionalisering traject bij een Nederlandse bank. En tijdens mijn derde opdracht ben ik bezig met het in kaart brengen van alle BI-rapportages en ondersteun ik de inkoopafdeling. Al met al zeer verschillende opdrachten waar er snel geschakeld moet worden om alles met succes af te ronden.

Wil jij ook een uitdagende baan waar je niet de hele tijd hetzelfde doet? Schrijf je dan nu in voor het traineeship en wordt een van mijn nieuwe collega’s.

Tot snel!

Willem BlomTrainee