Testimonials

Hoe gaat het er daadwerkelijk tijdens het traineeship aan toe. Trainees in diverse stadia van het traineeship en oud-trainees komen aan het woord.

Van snelkookpanjon-van-zwieten tot professional

Na je studie bedrijfskunde staan er ontzettend veel deuren open. Zo veel takken van sport om te beoefenen, zo veel branches om uit te kiezen, zo veel carrières om na te streven.

In de afsluitende fase van mijn masteropleiding Organizational Design & Development kon ik maar moeilijk beslissen wat de ideale functie zou zijn om mijn carrière te beginnen.

Lees verder…

De veelzijdigheid van het traineeship2016-07-22T08-39-39.778Z_914320ee5358b347d0e8b13ad141f726_680x460.clip.b-false

Mijn naam is Willem Blom en ik ben sinds september 2015 werkzaam bij Supply Value. Ik ben begonnen bij Supply Value als afstudeer stagiair, en daarna ingestroomd in het traineeship. Voordat ik begon bij Supply Value heb ik Supply Chain Management gestudeerd aan de universiteit van Tilburg. Mijn interesse in dit vakgebied heeft mij uiteindelijk doen besluiten om te kiezen voor een bedrijf wat hierin is gespecialiseerd.

Lees verder…

RamonVan trainee naar inkoopspecialist

Van trainee naar inkoopspecialist

Mijn naam is Ramon Abbenhuis en ik werk bij inkoopadviesbureau Supply Value sinds 2012 en het bevalt nog steeds erg goed. Dagelijks kan ik mij hier nog steeds verder ontwikkelen, Supply Value biedt daar volop kansen voor. Hieronder vertel ik meer over mijn keuzes en ontwikkeling in mijn loopbaan.

Lees verder…

CarmenVan bedrijfskundestudent naar circulair inkoop “expert”

Carmen heeft in 2017 het inkoop traineeship van Supply Value afgerond. Carmen: Ik volgde de master ‘Organizational Design and Development’ aan de Radboud Universiteit, en kon niet wachten tot ik mijn scriptieverdediging had gehad en na al die jaren studeren dan EINDELIJK afgestudeerd was. Time to get a job and enter the real world.

Via een recruitmentdiner van de studievereniging maakte ik kennis met Supply Value, een consultancybureau op het gebied van inkoop-, informatie- en supply chain management.

Lees verder…