Over Supply Talent

Inkoop traineeship – Supply Talent

Supply Talent is hét inkoop traineeship van Supply Value. Supply Value helpt organisaties bij het realiseren van duurzame verbeteringen en innovaties op het gebied van inkoopmanagement. Hierdoor kunnen onze klanten hun rendement verhogen.

Supply Talent selecteert ambitieuze academici met maximaal twee jaar werkervaring en bovengemiddelde capaciteiten en begeleidt hen twee jaar lang intensief bij hun ontwikkeling tot inkoopprofessional. Gedurende deze periode is ieder talent beschikbaar voor drie opdrachten van gemiddeld acht maanden bij verschillende organisaties. Daarnaast volgt het talent een opleidingsprogramma op het gebied van inkoop, project– en verandermanagement en persoonlijke ontwikkeling. Wij helpen opdrachtgevers met het structureel verhogen van de kwaliteit van hun inkooporganisatie en maken jonge hoogopgeleide mensen enthousiast over het inkoop vak.

Waarom Supply Talent?

Supply Talent is opgericht omdat  we constateren dat er veel vraag is naar ervaren inkopers met een hoog opleidingsniveau. Daarnaast stomen slechts weinig opleidingen hun studenten klaar om direct aan de slag te gaan als inkoper. Bovendien willen wij jong talent de mogelijkheid geven om verschillende (inkoop)organisaties en (inkoop)functies te verkennen door middel van een traineeship.

traineeship

Supply Talent is hét Traineeship op het gebied van inkoopmanagement!