Wij leiden onze trainees in twee jaar op tot een professional die onder de streep het verschil maakt. Wij geloven in de filosofie dat iemand zo goed kan worden als de kansen die hij of zij krijgt. Supply Talent biedt jou de kans om je carrière als professional van een bliksemstart te voorzien.

Wij houden de arbeidsmarkt scherp in de gaten en maken daarbij gebruik van ons netwerk binnen studieverenigingen, hogescholen en universiteiten. We vervullen de taak van werving waardoor u zich volledig kunt richten op uw kernactiviteiten. Hierna bent u de eerste met de mogelijkheid voor een contractaanbod.

Supply Talent is opgericht omdat we constateren dat er veel vraag is naar inkopers met een hoog opleidingsniveau terwijl gerichte opleidingen ontbreken. Wij willen jong talent de mogelijkheid geven om verschillende functies en organisaties te leren kennen door middel van een traineeship.

Onze trainees

Onze trainees behoren tot de top WO afgestudeerden. Ze zijn jong, snel en hebben passie voor het vak. Hierdoor zijn ze direct inzetbaar als inkoper, contractmanager, marktanalist of sourcing specialist. Zij zijn ook gericht op groei, zowel van uw organisatie als van zichzelf en de mensen in hun omgeving. Vind jij jezelf hierin terug?

“Wat me vooral aansprak aan Supply Value is de bedrijfscultuur en de mentaliteit. Supply Value is een bedrijf met mensen die allemaal keihard werken en voor het hoogst haalbare resultaat gaan. Dit herken ik in mezelf. Het lijkt me interessant om een kijkje te kunnen nemen binnen uiteenlopende organisaties. Daarnaast vind ik het fijn dat het traineeship van Supply Value me de mogelijkheid biedt om opleidingen en trainingen te volgen zodat ik me verder kan ontwikkelen op het gebied van inkoop.”

Febe SmidTrainee

“Het traineeship bij Supply Value biedt mij twee kansen die je anders niet gemakkelijk kunt krijgen. Enerzijds kun je hierdoor in korte tijd ontzettend veel leren over het inkoopvak en de afslag richting supply chain oplossingen. Juist bij inkoop is het leuk om niet de focus te leggen op kostenbesparingen, maar op waarde creatie. Daarnaast zie je als consultant ook een groot aantal andere organisaties wat een extreem leerzame ervaring is”

Marco van EijsdenTrainee

“Het traineeship is voor mij echt een mogelijkheid om me verder te ontwikkelen en scholen in een richting die ik interessant en uitdagend vind; inkoop- en procesmanagement. Inkoop is essentieel binnen vrijwel elke organisatie en verdient de aandacht en energie om zo soepel mogelijk te laten verlopen.”

Renée van PoppelTrainee

Wij werken voor